Последние новости

11:00
У столиці не буде відкриття пляжного сезону
17:00
У Києві поліція отримала понад 5 тисяч звернень від ТЦК щодо пошуку ухилянтів
17:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
19:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
19:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
19:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
19:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
19:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
19:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
18:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
18:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
18:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
18:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
18:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
17:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
17:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
17:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
17:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
16:47
Колаборант вдавав із себе ченця й освячував ворожі танки, що насувались 2022 року на Київ
16:31
У Фастівському та Білоцерківському районах сьогодні, 12 квітня, знищують вибухонебезпечні предмети
16:16
Більше коштів на безпілотники для армії: Київрада внесла чергові зміни до програми “Захисник Києва”
16:07
Кіберпроєкт “Брама”: очистити український інфопростір від російського сміття
11:00
У Києві почали вимикати опалення
17:00
Кличко заявив, що опалювальний сезон в Києві завершено
08:46
Через борги енергетики можуть відключити електропостачання в двох житлових будинках на проспекті Валерія Лобановського, - КМДА
16:45
Шахраї, що вдавали з себе військових, обдурили волонтерів на мільйони гривень
15:00
Опалювальний сезон в Україні завершиться достроково
08:45
Інженерними підрозділами ЗСУ з початку року знешкоджено понад 7,5 тис. вибухонебезпечних предметів
19:45
У столиці цього тижня заплановані продуктові сільськогосподарські ярмарки (локації)
18:43
Зеленський зустрівся із членом Сенату Конгресу США Гремом
Больше новостей

Вища рада правосуддя взялась за суддю Лиськова, руками якого пограбовано вдову Оксану Ксенофонтову

Новости Киева
376
0
Адвокат Оксани Ксенофонтової Михайло Коротюк емоційно звернувся до ЗМІ та наголосив на тому, що Вища рада правосуддя прийняла звернення щодо непрофесійної, некомпетентної та безпринципної поведінки судді Господарського суду Києва Миколи Лиськова. За словами адкаовката Коротюка. Суддя Лиськов брав безпосередню участь в захопленні законної спадщини вдови Оксани Ксенофонтової – ЖК “Патріарх Холл” площею понад 10 тис. кв. метрів і вартістю понад 20 млн доларів на вул. Саксагансько, 80.

Адвокат Оксани Ксенофонтової Михайло Коротюк емоційно звернувся до ЗМІ та наголосив на тому, що Вища рада правосуддя прийняла звернення щодо непрофесійної, некомпетентної та безпринципної поведінки судді Господарського суду Києва Миколи Лиськова. За словами адкаовката Коротюка. Суддя Лиськов брав безпосередню участь в захопленні законної спадщини вдови Оксани Ксенофонтової – ЖК “Патріарх Холл” площею понад 10 тис. кв. метрів і вартістю понад 20 млн доларів на вул. Саксагансько, 80.


Про це KВ стало відомо з допису адвоката Михайла Коротюка в Facebook.


Підписуйтесь на “КиївВладу”


“Відповідні міри від Вищої ради правосуддя слід чекати найближчим часом, в її компетенції звільнити з посади судді Лиськова М.”, – зазначив Михайло Коротюк.






У зверненні адвокат стверджує, що суддя Господарського суду Києва Максим Лиськов 15 березня 2023 року виніс неправосудне рішення і відмовив у позові по справі з приводу скасування наказу Міністерства юстиції від 26 жовтня 2022 року №4766/5. Цим наказом міністерство позбавило законного права власності юридичної особи на нерухомість у ЖК “Патріарх Холл”.


Адвокат Коротюк наголошує, що суддівська неупередженість взагалі не приховується: “ДВІЧІ апеляційна скарга на рішення Лиськова мандрує від одної колегії суддів до іншої. ТРИЧІ засідання переносилось. І від системи правосуддя в Україні ми маємо тільки то нескінченні переноси, то заяви про самовідвід. І все настільки безцеремонно, що навіть пересічному громадянину така закономірність суддівської трусості та упередженості помітна ВОЧЕВИДЬ”


Адвокат залишає надію, що апеляційний розгляд 14 вересня 2023 року цієї справи колегією суддів Північного апеляційного господарського суду Тищенко О.В., Демидова А.М., Хрипун О.О. буде справедливим.


“Наберіться мужності нарешті, покладіть край цьому свавіллю, і з гордістю подивіться в очі народу, не відводячи своїх очей!”. – наголосив адвокат.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Подписаться



Нагадаємо, ЖК “Патріарх Холл” – елітна нерухомість у центрі Києва, вартістю понад 20 млн доларів, яка четвертий рік поспіль є об’єктом рейдерських атак посадових осіб.


Повний текст звернення:


“Суддя Господарського суду м.Київ Лиськов Максим Олександрович, який приймав безпосередню участь в захопленні законної спадщини О.Ксенофонтової, а саме ЖК ПАТРІАРХ ХОЛЛ площею понад 10 000 кв.м. вартістю більш, ніж 20 млн доларів по вул.Саксаганського, 80, непоміченим не залишився. Вища рада правосуддя прийняла звернення щодо непрофесійної, некомпетентної та безпринципної поведінки Лиськова.


Відповідні міри від Вищої ради правосуддя слід чекати найближчим часом, в її компетенції звільнити з посади судді Лиськова М.


Всі ті посадовці, які четвертий рік поспіль не можуть зупинитися та рейдерять законну спадщину вдови Оксани Ксенофонтової, зрозумійте накінець, що рано чи пізно Вас і всіх причетних буде викрито, і справедливість в нашій країні неодмінно запанує!


Нагадаю, що суддя Лиськов М.О. відмовив у задоволенні позовних вимог, які було направлено на скасування свавільного Наказу Міністерства юстиції України від 26.10.2022 № 4766/5. Даний наказ скасовує законне право власності юридичної особи на нерухомість у ЖК Патріарх Холл, вартістю понад 20 млн.дол. чим ГРУБО ПОРУШУЄ норми законодавства України. Сам наказ – одна із ланок ланцюга, що веде до заволодіння законною спадщиною вдови О. Ксенофонтової колом посадових осіб.


Оскарження рішення Лиськова, яким він узаконив свавільний наказ, відбувається в Північному апеляційному господарському суді.


Вже ДВІЧІ апеляційна скарга на рішення Лиськова мандрує від одної колегії суддів до іншої. ТРИЧІ засідання переносилось. І від системи правосуддя в Україні ми маємо тільки то нескінченні переноси, то заяви про самовідвід. І все настільки безцеремонно, що навіть пересічному громадянину така закономірність суддівської трусості та упередженості помітна ВОЧЕВИДЬ.


Чи то судді залякані, чи то не компетентні, чи то подавлені владою??? Що з вами відбувається? Чому ви заплющуюте очі на ЯВНУ неправомірність, відстороняєтесь та відмовляєтесь приймати рішення по Законам України. Або вам Закон не писаний, або тиск на вас не співмірний вашій судовій владі та суддівським повноваженням.


Третя колегія суддів Північного Апеляційного господарського суду засідає 14 вересня 2023 р. у складі суддів Тищенко О.В., Демидова А.М., Хрипун О.О. Надію на справедливий та неупереджений розгляд все одно не залишаю.


Ну наберіться мужності нарешті, покладіть край цьому свавіллю, і з гордістю подивіться в очі народу, не відводячи своїх очей!!!”.


KВ вже повідомляла про те, як експрокурор Києва Олег Кіпер, який зараз очолює Одеську ОДА, за домовленістю зі своїми бізнес-партнерами намагаються вкрасти спадщину Оксани Ксенофонтової.
Фото: колажКиївВлада
Олексій Алтинов

0 комментариев