Последние новости

11:00
У Києві почали вимикати опалення
17:00
Кличко заявив, що опалювальний сезон в Києві завершено
08:46
Через борги енергетики можуть відключити електропостачання в двох житлових будинках на проспекті Валерія Лобановського, - КМДА
16:45
Шахраї, що вдавали з себе військових, обдурили волонтерів на мільйони гривень
15:00
Опалювальний сезон в Україні завершиться достроково
08:45
Інженерними підрозділами ЗСУ з початку року знешкоджено понад 7,5 тис. вибухонебезпечних предметів
19:45
У столиці цього тижня заплановані продуктові сільськогосподарські ярмарки (локації)
18:43
Зеленський зустрівся із членом Сенату Конгресу США Гремом
12:44
БЕБ вилучило з незаконного обігу сигарети вартістю більше 5 млн гривень
08:44
Повітряні Сили знищили в ніч на 18 березня 17 з 22 “шахедів”
17:02
У Києві до кінця квітня трамваї маршруту № 5 курсуватимуть зі змінами (схема)
16:25
100 Волинська бригада ТрО запрошує на службу в підрозділах бригади
12:02
У Дарницькому районі столиці 17 березня може бути гучно, працюють військові
08:22
Юрій Ігнат залишає посаду речника Повітряних Сил ЗСУ
17:01
Два десятки собак столичних кінологів пройшли тестування з пошуку зброї та вибухівки (фото, відео)
16:04
На Сумщині евакуюють дітей з прикордонних громад (фото, відео)
10:01
Сили оборони за добу знищили 1160 окупантів та 45 одиниць бронетехніки,- Генштаб ЗСУ
19:45
Уряд офіційно визначив розташування для Національного військового меморіального кладовища на Київщині
19:23
“Київтеплоенерго” вкладе 72, 2 млн гривень в оновлення ТЕЦ-5
16:44
У столиці судитимуть жінку, яка під приводом знижок в мережі будівельно-господарських магазинів ошукала постраждалих від війни громадян
12:45
“Укрзалізниця” презентувала медичний евакуаційний поїзд
08:45
Руслан Кравченко: оперативні служби продовжують роботу щодо фіксації наслідків нічної атаки ворога
18:42
Протягом доби зафіксовано 68 бойових зіткнень, - Генштаб ЗСУ
16:44
На Київщині викрито чорних зброярів, які продавали криміналітету “трофейну” російську зброю та вибухівку (фото)
08:46
Окупанти зранку завдали ракетного удару по Харкову
19:45
У застосунку “Київ Цифровий” додали розклад руху фунікулера та мапу виходів з метро
18:44
Інспектора Київського СІЗО викрили на постачанні канабіса арештантам
13:00
Сергій Попко розповів про оборону Києва
15:00
Бахматов каже, що в Києві не виконують план з мобілізації в армію
11:00
В Україні зростає кількість випадків сказу серед тварин через обмеження під час війни
Больше новостей

ВОЗ назвала вероятную причину распространения коронавируса, — СМИ

Новости Киева
200
0

Эксперты Всемирной организации здравоохранения предварительно связывают вероятную причину распространения коронавируса с торговлей дикими животными на рынке в китайском Ухане. По предположению зоолога Питера Дасзака, вирус SARS-CoV-2 мог передаться от летучей мыши к животным, которыми торговали на рынке, а уже от них — к человеку.

Об этом сообщает Bloomberg.


В скором времени ВОЗ должна опубликовать результаты расследования, проведенного в Китае этой зимой. Однако отмечается, что они не будут окончательными. Экспертам необходимо провести проверки за пределами Китая, чтобы установить пути распространения коронавируса.

Согласно одной из версий расследования, SARS-CoV-2 мог передаться человеку от летучей мыши или небольших хищных млекопитающих циветт. Последние часто продавались на рынке в Ухане. На рынке циветты содержатся в тесных клетках, что позволило коронавирусу адаптироваться, затем он мог передаться тем, кто ухаживает за циветтами, и рабочим уханьского рынка.

Отмечается, что к этой версии пока остаются вопросы, так как на рынке в Ухане не было выявлено зараженных животных. Кроме того, первый известный случай COVID-19 зафиксировали за четыре дня до заражений, которые могли быть на рынке. Исследователь из США Джоэль Вертхайм предположил, что SARS-CoV-2 мог несколько раз передаваться от человека к человеку на уханьском рынке.

Ранее сообщалось, что наличие отрицательного ПЦР-теста на COVID-19 сделают обязательным условием для въезда в Украину.

Житловий комплекс «Паркові Озера» 2 — продовження легендарних «Паркових Озер» від компанії «Інтергал-Буд». Історія проєкту розпочалася понад 10 років тому. За цей час побудували та повністю заселили 15 будинків. Це був перший масштабний проєкт компанії у місті Києві.

Великому попиту на квартири саме в цьому комплексі сприяли піша доступність до метро «Дарниця» та хвилинна близькість до парку «Перемога» — найбільшої відпочинкової зони Дніпровського району столиці.


Восени 2020 року стартували продажі нової черги «Паркових Озер», яка отримала символічну назву «Паркові Озера» 2 та сучасну архітектурну концепцію у стилі Bio-Tech. Зведення будинків стартувало незабаром, тож станом на сьогодні вже можемо побачити, як щодня зростають секції комплексу.

Аби потенційні та чинні клієнти могли ближче познайомитися з комплексом та його командою, ми започаткували серію сюжетів. В цих коротких та інформативних відео розказуємо про особливості проєкту, його переваги й новини. А також знайомимо з командою професіоналів, які працюють над тим, аби втілити в життя мрію майбутніх мешканців комплексу про нове сучасне житло.  

 

Слідкуйте за виходом нових сюжетів та читайте новини комплексу «Паркові Озера» 2 на сторінці проєкту у соцмережах Facebook та Instagram. 

ВОЗ назвала вероятную причину распространения коронавируса, — СМИ
Нові Паркові — це насамперед новий унікальний архітектурний стиль Bio-Tech, який втілився у стриманих кольорових рішеннях фасадів та вишуканих дизайнерських лобі, природних округлих формах секцій та підвищеній енергоефективності комплексу. Зокрема, скління будинків нової черги буде виконано тонованими вікнами бренду SunGuard, які у будь-яку пору року зберігатимуть комфортну температуру помешкання.
«Паркові Озера» 2 зводяться на стилобаті, в якому розміститься просторий підземний паркінг для мешканців. На перших поверхах будинків розмістяться комерційні приміщення. Внутрішній двір буде піднято на рівень 2-го поверху, завдяки чому ми реалізуємо концепцію «двір без машин.

Також нещодавно автори проєкту «Паркові Озера» 2 показали, як виглядатимуть лобі будинків комплексу. Оздоблюючи місця загального користування, дизайнери надихалися флористичними формами секцій комплексу. Вхідна група розроблена з використанням високоякісних матеріалів світлих та пастельних кольорів. Особливої ваги дизайнери надали контурному освітленню, який сьогодні серед трендів дизайну.


На период ужесточенного карантина, который продлится в Киеве до 9 апреля, столичный зоопарк перешел в режим работы парка и снизил цены на билеты. Об этом сообщает пресс-служба «Київзоо».

Такой режим работы означает, что посетители смогут прогуляться по открытой территории зоопарка и увидеть животных умеренного климата, которые содержатся во всесезонных вольерах. Зимние вольеры, террариумы и другие крытые помещения для посетителей будут закрыты.


Стоимость входных билетов в зоопарк в этот период снизилась и составляет 60 грн для взрослых. Для детей в возрасте до пяти лет вход бесплатный.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: