Последние новости

17:00
У Києві поліція отримала понад 5 тисяч звернень від ТЦК щодо пошуку ухилянтів
11:00
У Києві почали вимикати опалення
17:00
Кличко заявив, що опалювальний сезон в Києві завершено
08:46
Через борги енергетики можуть відключити електропостачання в двох житлових будинках на проспекті Валерія Лобановського, - КМДА
16:45
Шахраї, що вдавали з себе військових, обдурили волонтерів на мільйони гривень
15:00
Опалювальний сезон в Україні завершиться достроково
08:45
Інженерними підрозділами ЗСУ з початку року знешкоджено понад 7,5 тис. вибухонебезпечних предметів
19:45
У столиці цього тижня заплановані продуктові сільськогосподарські ярмарки (локації)
18:43
Зеленський зустрівся із членом Сенату Конгресу США Гремом
12:44
БЕБ вилучило з незаконного обігу сигарети вартістю більше 5 млн гривень
08:44
Повітряні Сили знищили в ніч на 18 березня 17 з 22 “шахедів”
17:02
У Києві до кінця квітня трамваї маршруту № 5 курсуватимуть зі змінами (схема)
16:25
100 Волинська бригада ТрО запрошує на службу в підрозділах бригади
12:02
У Дарницькому районі столиці 17 березня може бути гучно, працюють військові
08:22
Юрій Ігнат залишає посаду речника Повітряних Сил ЗСУ
17:01
Два десятки собак столичних кінологів пройшли тестування з пошуку зброї та вибухівки (фото, відео)
16:04
На Сумщині евакуюють дітей з прикордонних громад (фото, відео)
10:01
Сили оборони за добу знищили 1160 окупантів та 45 одиниць бронетехніки,- Генштаб ЗСУ
19:45
Уряд офіційно визначив розташування для Національного військового меморіального кладовища на Київщині
19:23
“Київтеплоенерго” вкладе 72, 2 млн гривень в оновлення ТЕЦ-5
16:44
У столиці судитимуть жінку, яка під приводом знижок в мережі будівельно-господарських магазинів ошукала постраждалих від війни громадян
12:45
“Укрзалізниця” презентувала медичний евакуаційний поїзд
08:45
Руслан Кравченко: оперативні служби продовжують роботу щодо фіксації наслідків нічної атаки ворога
18:42
Протягом доби зафіксовано 68 бойових зіткнень, - Генштаб ЗСУ
16:44
На Київщині викрито чорних зброярів, які продавали криміналітету “трофейну” російську зброю та вибухівку (фото)
08:46
Окупанти зранку завдали ракетного удару по Харкову
19:45
У застосунку “Київ Цифровий” додали розклад руху фунікулера та мапу виходів з метро
18:44
Інспектора Київського СІЗО викрили на постачанні канабіса арештантам
13:00
Сергій Попко розповів про оборону Києва
15:00
Бахматов каже, що в Києві не виконують план з мобілізації в армію
Больше новостей

Ворог продовжував наступ у Святогірську та на захід від Лимана, активізувався на Херсонщині, - ISW

Новости Киева
99
0
Російські війська продовжили минулої доби операції в районі Святогірська та на захід від Лимана. Ворог атакував та вів розвідку у Миколаївській області та активізував операції у Херсонській області у відповідь на нещодавні українські контратаки. Також не виключене зростання невдоволення російськими військовими зусиллями в Криму і так званих республіках.
Російські війська продовжили минулої доби операції в районі Святогірська та на захід від Лимана. Ворог атакував та вів розвідку у Миколаївській області та активізував операції у Херсонській області у відповідь на нещодавні українські контратаки. Також не виключене зростання невдоволення російськими військовими зусиллями в Криму і так званих республіках.


Про це, як передає KВ, повідомили у щоденному зведенні військові оглядачі “Інститут вивчення війни”.Підписуйтесь на “КиївВладу”


Повідомляється, що також російські збройні сили посилюють застосування психолого-інформаційних операцій для знищення морального духу українських воїнів.
Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Подписаться

Головне управління розвідки України (ГУР) 8 червня повідомило, що російські війська надсилають на персональні пристрої українських військовослужбовців повідомлення з погрозами із закликом зрадити службову присягу, скласти зброю, здатися чи перейти до Росії.
У ГУР повідомили, що російські війська надсилають повідомлення на різних платформах, включаючи SMS, Telegram, Viber, Signal і WhatsApp, і що в повідомленнях використовується інформація про місцезнаходження, щоб погрожувати шкодою українським воїнам або членам їхніх сімей.
Український військовий експерт Дмитро Снєгіров додатково зазначив, що російські пропагандисти проводять інформаційно-психологічні кампанії, щоб зіпсувати моральний дух українських військ, поширюючи інформацію про те, що битва за Сєвєродонецьк стане “наступним Маріуполем”.
Ці інформаційні та психологічні атаки, ймовірно, мають на меті знизити моральний дух українських військовослужбовців, оскільки операції на кількох напрямках просування продовжують спричиняти високі втрати з російської сторони.
Південне оперативне командування України повідомило, що російські військкомати в Криму фальсифікують результати обов’язкових медичних оглядів, які проводяться під час літнього призову, щоб збільшити кількість призовників. Російська поліція також заарештувала чоловіка, який кинув коктейль Молотова та підпалив будівлю місцевої кримської адміністрації на знак протесту проти російського вторгнення в Україну, що, ймовірно, свідчить про зростання невдоволення російськими військовими зусиллями в Криму.
За минулу добу ворог продовжив штурм українських позицій у Сєвєродонецьку, намагаючись обійти українські позиції в регіоні, щоб уникнути необхідності протидії переправі через річку Сіверський Донець. Російські війська продовжують операції в районі Святогірська та на захід від Лимана, активізують свої дії на північному заході Херсонської області у відповідь на нещодавні українські контратаки.


В Запорізькій області вороги зосереджують наземні та артилерійські атаки поблизу кордону Запорізької та Донецької області та, ймовірно, прагнуть посилити контроль над трасою Василівка-Оріхів-Гуляполе для підтримки операцій на північному сході Запоріжжя.


Нагадаємо, у Маріуполі триває розбір завалів. Під двома із кожних п'яти багатоповерхових будинків знаходять від 50 до 100 тіл загиблих. Частину тіл везуть прямо на полігон для сміття.


Читайте: У Маріуполі найбільшу кількість загиблих знаходять під руїнами “хрущовок”, деякі тіла вивозять на полігон для сміття


Фото: соцмережі
Вероніка Злацька

0 комментариев